Deg | ||
3,25 dl | ||
50 gram | ||
1 tsk | ||
1 tsk | ||
1 dl | ||
1 dl | ||
1 krm |
100 gram | ||
1 st | ||
Fyllning | ||
100 gram | ||
Garnering | ||
1,5 tsk | ||
1,5 tsk |
Tillagning
Satsen ger cirka 40 kakor.
1. Arbeta samman ingredienserna till degen och linda in den i folie och låt vila i kylen i en timme.
2. Sätt ugnen på 180 grader. Kavla ut degen, 3 mm tjock, och ta ut hjärtan med ett mått.
3. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Låt svalna.
4. Bred jordgubbssylt på hälften av kakorna och lägg samman med andra hälften så att det blir en dubbelkaka.
5. Blanda kanel och florsocker och pudra över dubbelkakorna.
1. Arbeta samman ingredienserna till degen och linda in den i folie och låt vila i kylen i en timme.
2. Sätt ugnen på 180 grader. Kavla ut degen, 3 mm tjock, och ta ut hjärtan med ett mått.
3. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Låt svalna.
4. Bred jordgubbssylt på hälften av kakorna och lägg samman med andra hälften så att det blir en dubbelkaka.
5. Blanda kanel och florsocker och pudra över dubbelkakorna.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du kommenterade <3