Ingredienser
2 msk |
1 paket |
3 msk |
100 gram | ||
3 dl | ||
Garnering | ||
100 gram |
Tillagning
Ca 30 st
1. Värm grädden tillsammans med saffran, låt svalna helt.
2. Rör socker och smör mjukt, blanda i mjöl och den avsvalnade grädden.
3. Arbeta samman till en deg och forma till två längder.
4. Tryck ut längderna med hjälp av fingrarna och gör en skåra i mitten
där den smälta chokladen skall vara.
5. Grädda i 175 grader i 15 minuter.
6. Smält chokladen i vattenbad och ringla den över längderna när de
fortfarande är varma. Låt svalna och skär sedan längderna på snedden.
1. Värm grädden tillsammans med saffran, låt svalna helt.
2. Rör socker och smör mjukt, blanda i mjöl och den avsvalnade grädden.
3. Arbeta samman till en deg och forma till två längder.
4. Tryck ut längderna med hjälp av fingrarna och gör en skåra i mitten
där den smälta chokladen skall vara.
5. Grädda i 175 grader i 15 minuter.
6. Smält chokladen i vattenbad och ringla den över längderna när de
fortfarande är varma. Låt svalna och skär sedan längderna på snedden.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du kommenterade <3